Rosala 1. - 3.9.2017

mukana veneet: Saga, Elisabeth, Sirius, Rumbalotte, Ohta, Oda, Helmi ja Meri-Neppis; yhteensä 14 marineria.

 

Teemme syystapaamisemme ohessa vierailun Rosalan Viikinkikeskukseen lauantaina 2.9.2017   (http://rosala.fi/fi/vikingabyn), ohjelmassa:

 

n. klo 14.00 Saapuminen Viikinkikeskukseen, opastettu kierros viikinkikylään ja kirveenheitto,

 

15.00-17.00 vapaa tutustuminen viikinkikylään ja näyttelyihin

 

n. klo 17.00 Päivällinen seisovasta viikinkipöydästä. 

 

Viikinkikeskuksessa pystytään huomioimaan suurin osa erikoisruokavalioista, kunhan kerromme niistä etukäteen. Vähälaktoosisia tuotteita käytetään kautta linjan. 

Viikinkikeskuksen vierailun pakettihinta on 50,00 euroa / aikuinen ja 25,00 / lapsi ( 4-14 v ) – Tästä Marinerit ry maksaa Marinerijäsenen osalta10€ (opastus ja ohjelma), joten osallistujalle jää maksettavaksi 40€/ aikuinen ja 15€ / alle 14 vuotias perheenjäsen. Viikinkikeskuksella on B-oikeudet joten viiniä, olutta, siideriä ja lonkeroa voi ostaa heiltä. 

 

Rosalan vierasvenemaksu on 15€/vrk. Lisäksi voimme varautua siihen, ettei venesataman ravintola ei ole välttämättä enää auki syyskuussa, mutta muut palvelut pitäisi toimia.

 

Mikäli matka on pitkä tai syyskelit huolettavat on Rosalasta on mahdollista vuokrata 5-hengen mökki (Yht. 2 kpl) vuorokausihintaan 80€/vrk (sisältää saunan). Omat liinavaatteet mukaan. -> Varaukset Paulan tai Markun kautta. Tällöin kannattaa tulla maanteitse Kasnäsiin ja sieltä järjestellään venekuljetus Rosalaan. 

 

Mikäli haluatte tuoda veneenne Hankoon jo edellisenä viikonloppuna, onnistuu veneen säilytys ilman miehistöä Itämerenportissa Marinerihintaan 15€/vrk -> Yhteys Markku Piekkolaan.

 

Toivoisimme saavamme runsaslukuiset ilmoittautumisenne viimeistään torstaihin 10.8.2017 mennessä osoitteeseen: paula.laasonen@luukku.com tai markku.piekkola@diprint.fi. Muistattehan kertoa mahdollisista erikoisruokavalioista jo tässä yhteydessä. Mikäli riittävä määrä osallistujia tulee jo perjantaipäivän aikana, tehdään yhdessä jotakin kivaa jo perjantai-iltana.

 

Yhteistä Marinerien iloista syystapaamista jo innolla odottaen!