Keskiviikon ja torstain tuuliset säät antoivat oman mausteensa Suomenlahden ylitykseen. Torstaina tulivat Helmi, Ohta ja Sirius, perjantaina Marinett II, Elisabeth ja Rumbalotte ja puolen yön maissa vielä Meri-Neppis. Helgan kippari oli tullut auto/laivalla. Meidän lisäksi satamassa oli 4 suomalaista purjevenettä.

 

Huhtikuun alkuun verrattuna satama oli saanut uudet kiinnitysklampit, sisäänajopoijut olivat oikeilla paikoillaan ja kivi satamassa oli kunnolla merkattu. Poijusalaatti takimmaisessa kulmassa oli edelleen sama ja muuten poijut ovat turhan lyhyitä. Sähkö ja vettä laiturilla, vessat ja suihkut taidemuseon takapuolella. Satamassa oleva ravintola palveli hyvin ja edullisesti. Rauhallinen maalaisympäristö.

 

Lauantaina osa porukasta lähti pyöräretkelle, illalla osana kansainvälistä museoyötä ohjelma taidemuseossa. Ja osana Marinereiden perinteitä nautittiin päivän lopuksi Klasun marinoitua lohta. Sunnuntaina tyyntä ja leppoisa paluumatka Suomeen.

Matkakertomus
Helaeskaaderi Viinistuun.pdf
Adobe Acrobat Document 7.5 MB

Viinistu_4.pptx
Microsoft Power Point Presentation 11.5 MB

Viinistu 9.4.2015

Vergi 9.4.2015

Ravintola on korjauksen alla, joka rakennusmiesten arvion mukaan kestää vielä ainakin pari kuukautta. Kun ravintola on varsinainen tulolähde, on kyseenalaista, onko itse satama lähiaikoina käytettävissä.

Käsmu 9.4.2015

Mukavan tuntuinen ympäristö, mutta satama on liian matala. Sataman vieressä merimuseo.